Bilete Romania Suedia: cat costa si cate bilete poti cumpara la meciul Romania Suedia

Author: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 14:35

Bilete Romania Suedia. Meciun România - Suedia se va juca pe 15 noiembrie, de la ora 21:45. Cat costa biletele si cate poti cumpara

Începând de miercuri, 23 octombrie, Federația Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la partida decisivă din grupa de calificare la EURO 2020, contra Suediei. Duelul cu nordicii va avea loc pe Arena Națională, în data de 15 noiembrie, de la ora 21:45.
Tricolorii au nevoie de toată susținerea publicului în penultimul joc din drumul spre Campionatul European de anul viitor, turneu final găzduit în 12 orașe europene, între care și Bucureștiul.

Împreună putem obține victoria care ne apropie de EURO!

Bilete Romania Suedia

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul variind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună).

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate).

În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45.

Print-at-home, fără taxe suplimentare

Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Copiii sub 14 ani au bilet gratuit în Family Zone

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

La acest joc cu Suedia, FRF a amenajat la Tribuna 2 sectoare speciale pentru familii în care copiii vor beneficia de bilete gratuite. În momentul realizării comenzii de către un adult se va selecta și numărul copiilor din grup pentru care va fi emis câte un bilet cu valoare zero.

În Family Zone, fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, în care cel puțin unul trebuie să fie rezervat unui copil sub 14 ani.

Accesul pe stadion, inclusiv al copiilor, se va realiza doar pe baza unui bilet valabil.

sursa: frf.ro

 


Cookies