Bilanț coronavirus 4 noiembrie 2022. Câți minori se află în spitalele din România și ce se întâmplă cu numărul cazurilor noi

Author: Bianca Hriscu

Bilanțul coronavirus pentru vineri, 4 noiembrie 2022

Sursa: PixaBay

Numărul de infectări cu SARS-CoV-2 a scăzut în ultimele 24 de ore. Iată bilanțul coronavirus oficial pentru vineri, 4 noiembrie 2022.

Ministerul Sănătății are vești bune în ceea ce privește evoluția pandemiei de coronavirus în România.

Numărul cazurilor noi este în scădere și la fel și cel al persoanelor aflate în spitale. Iată bilanțul coronavirus de vineri, 4 noiembrie 2022.

Bilanț coronavirus România 4 noiembrie 2022: 370 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

De ieri și până astăzi, în România au fost raportate 370 de cazuri noi de coronavirus. S-a înregistrat o scădere față de ziua precedentă, fiind raportate cu 75 mai puține cazuri noi.

Datele oficiale arată că 78 din cele 370 de cazuri noi sunt alte unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. Pe lângă cazurile nou confirmate, 28 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Cele 370 de cazuri noi au fost depistate în urma prelucrării a 10.975 de teste. 

Ministerul Sănătății anunță că sunt mai puțini pacienți și în spitalele de profil din România.

Mai exact, în secțiile COVID-19 se află 644 de pacienți, cu 60 mai puțini față de ziua precedentă. Sunt mai mulți pacienți la terapie intensivă, astfel că la ATI sunt internate 90 de persoane, cu 6 mai multe față de ziua anterioară, iar dintre acestea, 80 sunt nevaccinate.

Autoritățile au precizat că în spitalele din România se află internați 41 de minori. Toți se află în secțiile COVID-19 la momentul actual, astfel că la ATI nu este niciun pacient cu vârsta sub 18 ani.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu asistenta medicală care i-a administrat unui bebeluș adrenalină direct în venă

Bilanț coronavirus săptămânal. Numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut în săptămâna 5- 11 decembrie 2022

Bilanț coronavirus România vineri, 4 noiembrie 2022. Câte decese au fost raportate?

În ultimele 24 de ore, INSP a raportat alte 3 decese, iar în total, pe teritoriul României au fost confirmate 67.206  decese provocate de coronavirus.

„Până astăzi, 67.206 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat. În ultimele 24 de ore, au fost raportate de către INSP 3 decese (1 bărbat și 2 femei), fără decese raportate anterior intervalului de referință. Dintre cele 3 decese, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 de ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 de ani.”, au raportat autoritățile.

Citeste si: Vești bune pentru românii care vor să se vaccineze împotriva gripei sezoniere. Unde se vor putea vaccina începând din luna noiembrie 2022

 


Akif decide să o ceară pe Suzan în căsătorie, iar Resul își continuă planul de răzbunare. Vezi online live episodul 50 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 50 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 7 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies