Bianca si Livian, decizie SOC! Ce au hotarat cei doi dupa ce au vorbit cu mama Biancai

Bianca si Livian, decizie soc in legatura cu participarea la emisiune.


In articol:

Cei doi au vorbit cu mama Biancai despre plecarea lor din competitie

Mama Biancai i-a sfatuit pe cei doi sa face ceea ce isi doresc. Daca Bianca era in dubii in legatura cu plecarea, Livian isi dorea sa plece fara sa priveasca in urma. 

Citeste si: Raluca Marina s-a cuplat cu Bobicioiu? A aruncat bomba: ce anunt a facut

Inca nu se stie ce decizie au luat cei doi, desi Livian spune clar ca vor merge acasa. Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Bianca si Livian au o relatie cu peripetii

 

Bianca, iubita lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu, concurent la Puterea Dragostei, o să se înfurie tare când o să vadă imaginile de mai jos! Livian a fost filmat în timp ce dansa alături de Andra Voloș și Andreea Pirui pe un yacht, iar imaginile nu sunt deloc „cuminți”!

La bustul gol, Livian a dansat alături de cele două concurente de la Puterea Dragostei, Andra și Andreea. Îmbrăcate sumar, în costume de baie, cele două concurente de onduiesc în jurul lui Livian. Oare ce o să spună Bianca când o să vadă imaginile?

 

Mădălin None s-a întors la Puterea Dragostei! Ce reacție a avut Bianca când fosta ei iubire a pășit în casă

 

None este un fost concurent al primului sezon Puterea Dragostei, actual concurent în cel de-al doilea sezon al show-ului fenomen! None le-a întâmpinat pe fete cu bomboane, dar și cu gânduri bune.

Chiar dacă Bianca a fost îndrăgostită în primul sezon de None, aceștia s-au salutat, iar None a venit să o pupe pe obraz pe Bianca.

Bianca a încercat toată emisiunea să stea departe de None, să nu interacționeze deloc cu acesta. Iar după ce s-a încheiat prima ediție a show-ului în care Mădălin None s-a reîntors în casă, Bianca a postat pe paginile ei de socializare mai multe poze cu ea și Livian. Sunt poze în care Bianca este extrem de drăgăstoasă cu iubitul ei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate