Bianca Rus, schimbare la 180 de grade! Detaliul cu care i-a lasat pe fani fără replică. De ce cântăreața are nevoie de 45 de minute să mănânce

,
Cum se mentine slaba Bianca Rus

Cum arata acum Bianca Rus

[Sursa foto: Instagram]

Bianca Rus face senzatie in ultima perioada cu aparitiile sale, dar mai ales cu silueta ei ca de viespe.


In articol:

Bianca Rus a recunoscut că nu mai este o femeie singura, ci exista un "EL" în viață ei care o sprijină necondiționat: "Este foarte important să îmi înțeleagă munca, să mă ajute, să mă sprijine, să mă șuștină.

Vine cu mine peste tot. Să îi dea Dumnezeu sănătate celui care mi l-a prezentat pentru că mai frumos de atât nu se poate. Suntem de mai mult împreună. Este foarte important să îmi șuștină cariera. Am multe evenimente," a dezvaluit Bianca Rus pentru emisiunea online de pe canalul de youtube wownews.

Citeste si: Replici acide și priviri tăioase între Cristian și Stefania: "Am spus-o de un milion de ori, nu o consider și nu am considerat-o iubita mea!"

Bianca Rus, despre noua directie in cariera

Cât privește cariera ei, Bianca Rus s-a apucat de muzica trap: "Pupi de la Bia" este un mesaj și am văzut că în trap se poarta așa ceva. Am vrut să transmit ceva generației tinere. Cât despre felul cum arata, Bianca Rus a dezvăluit că îi place să aibă grija de apariția ei: "Îmi plac toate papuselile astea, îmi place să merg la sala, masajul.

Mă duc mereu, stau ore întregi.

Bianca Rus si-a surprins fanii cu aparitiile sale

Bianca Rus, dezvaluiri despre iubitul ei

[Sursa foto: Instagram]

Cum se mentine slaba Bianca Rus

Citeste si: Întălnire explozivă între Cristian și Stefania: "Eu te-am rugat să îmi dai block! Eu nu stiu mai nimic despre tine"

Îmi place foarte mult să fiu creativa, îmi place să compun. Experiență și fericirea pe care o simt mă ajuta. Dar când vine de felul cum arata, Bianca are foarte mare grija cum arata: "Îmi place sushi asezonat cu floricele. Mâncam înainte, îmi placea să mănânc de toate. Îmi plăceau aripioarele picante. Mâncam pe baza de toate. Deschideam frigiderul și mâncam cantități industriale și de la unul și de la altul. Stop, am pus când am vorbit cu un doctor să îmi puna un balon la stomac. Toate problemele mele s-au dus. Nu este atât de simplus și gata m-am trezit slab. Trebuie sport și mâncat sănătos. Cateo guriță din fiecare. Nu gătesc, comand. Îmi place să gătesc, dar nu am avut ocazia în fiecare zi. Programul pe care îl am, nu îmi permite să stau în bucătărie.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Albert Oprea, primele declarații despre scandalul cu Natalia: "S-a răzbunat! Nu îi voi da apă la moară. Ăsta e nivelul!"

VIDEO | Lansatoarele de rachete britanice care au pus rușii pe fuga, filmate pentru prima dată

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mama Geta nu s-a măritat niciodată, deși are patru copii cu același bărbat. Care este motivul pentru care mama fraților Sterp nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies