Bianca Rus, devastată de durere, după pierderea bunicii sale! "Când am aflat că a murit bunica, am căzut pe canapea"

Author: Daniela Iliuta

Bianca Rus, in doliu

Sursa: Captură KANAL D

Bianca Rus a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale. Bunica sa a decedat, lăsând în urmă o tristețe cumplită familiei!

La sfârșitul lunii trecute, Bianca Rus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, și-a anunțat prietenii din mediul virtual că este în doliu după ce a pierdut-o pe bunica sa. Invitată în platoul „Teo Show”, Bianca Rus a mărturisit că nu a reușit încă să depășească tristețea profundă provocată de pierderea bunicii sale, pe care a iubit-o enorm.

Bianca Rus, devastată de durere, după pierderea bunicii sale!

În urmă cu aproape două săptămâni, Bianca Rus a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj sfâșietor prin care anunță că și-a pierdut bunica și a postat o imagine în care apărea alături de femeia care a crescut-o.

În ediția de astăzi a emisiunii Teo Show, Bianca Rus și-a făcut apariția în platou și a mărturisit că este extrem de tristă și devastată de durerea provocată de decesul bunicii sale, pe care a iubit-o și a respectat-o mult.

Vizibil îndurerată și afectată de tragedia care a marcat-o profund, Bianca Rus a povestit că a trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale.

Citeste si: Bianca Rus este în doliu: „Vin de la 700 de kilometri să te conducem pe ultimul drum” Clipe grele pentru fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

"Pe 26 am primit vestea. Deci e teribil ceea ce se întâmplă cu mine acum și sunt foarte supărată și necăjită și tristă și toate la un loc! Eram la față care mă îmbracă și probăm niște ținute, aveam de făcut un videoclip... Am primit un telefon și am auzit o voce super supărată și am înțeles că a murit bunica. Atunci am căzut pe o canapea.

Aveam niște ochelari de soare și i-am aruncat doi metri și n-am mai știut de capul meu! Nici n-am știut cu ce am fost îmbrăcată, nici n-am știut pe unde am venit, pe unde e ieșirea, ce să fac prima dată! Înainte să se întâmple toate astea eu am vorbit pe video cu ea. Și i-am spus: <<Buni, te iubesc din suflet, te rog așteaptă-mă de Paști că o să ajung la Satu Mare și nu m-a așteptat! Și s-a dus fără să o mai văd!", a spus Bianca Rus.

„Ești foarte nesimțit și fals”. Mihaela îl pune la zid pe Patrick, fiind convinsă că schimbarea de comportament este cauzată de premiul de 5.000 de lei

Dărâmată de suferința pierderii celei mai dragi persoane din viața sa, Bianca Rus a declarat că din câte știa ea, bunica sa avea o stare stabilă, fusese operată de hernie însă se simțea mai bine in ultima perioadă și se descurcă singură prin casă, iar vestea decesului ei a picat că un trăsnet asupra familiei sale.

Citeste si: Bianca Rus, surprinsa cu noul iubit! Cine este tanarul pe care vedeta l-a tinut la secret

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies