Bianca, la un pas de a renunta la titlul de lider! Iata ce anume a deranjat-o si ce schimb de replici acide s-a starnit intre ea si Mary!

Noi tensiuni s-au iscat astazi in casa fetelor, dupa ce Bianca a avertizat-o pe Mary ca o va pedepsi daca va pleca un casa baietilor.

Desi ar trebui sa fie mult mai apropiate Bianca și Mary, cele două concurente de la Puterea Dragostei care au participat și în primul sezon al emisiunii, au ajuns sa se certe chiar in prezenta Andreei Mantea.
Bianca a invinovatit-o pe Mary ca a incalcat regulamentul desi stia ca nu are voie sa mearga in casa baietilor pe nepusa masa si a trecut la avertismente. Insa Mary s-a arata indiferenta la spusele colegei sale, fapt ce a infuriat-o pe Bianca peste masura.


"Bianca, de ce ți-ai dat insigna jos din piept?", a intrebat Andreea Mantea.
"Pentru că nu mai vreau să mai fiu! Pentru că știam că sunt altfel regulile, știam cum erau fetele la început, Mary face anumite lucruri care mă deranjează, am spus, am văzut că nu sunt ascultată!", a zis Bianca.


"Ce ai făcut Mary greșit?", a intrebat Andreea Mantea.
"Ea vrea să facă ce vrea ea, să joc după regulile ei, dar în competiția asta nu faci tu regulile, nu am încălcat nicio regulă!", a spus Mary.

Citeste si: Bia si Mocanu pun dragostea la cale! "Mada a spus ca te place pentru ca tu i-ai acordat ieri atentie!" Apar primele semne de gelozie? Iata ce discutie au avut cei doi in gradina!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate