Bianca Ionita se bronzeaza iarna, pe partie!

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D de pranz, din weekend, s-a intors de curand dintr-o vacanta prelungita la ski.

 

Bianca Ionita se bronzeaza iarna, pe partie!
Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D de pranz, din weekend, s-a intors de curand dintr-o vacanta prelungita la ski. Vedeta Kanal D a profitat de faptul ca in Bulgaria, mai exact la Bansko, a gasit suficienta zapada pe partie pentru a practica sportul preferat, snowboarding. Si pentru ca soarele si-a aratat razele si la vecinii nostri din sud, Bianca a profitat si a stat un pic la "plaja" pe partie.
“In ultimele zile din concediu m-am bucurat de soare si de temperaturile ridicate din Bulgaria, cu toate ca scopul vacantei a fost de a face cat mai mult snowboard. Doctorii spun ca bronzul de munte, iarna, este cel mai sanatos, asa ca o baie de ultra-violete sanatoase nu strica. M-am intors cu forte proaspete din vacanta, mi-am reincarcat bateriile si abia astept sa ma reintalnesc cu telespectatorii Kanal D!”, a spus Bianca Ionita.
Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30, la pupitrul Stirilor Kanal D.

Vedeta Kanal D a profitat de faptul ca in Bulgaria, mai exact la Bansko, a gasit suficienta zapada pe partie pentru a practica sportul preferat, snowboarding. Si pentru ca soarele si-a aratat razele si la vecinii nostri din sud, Bianca a profitat si a stat un pic la "plaja" pe partie.

In ultimele zile din concediu m-am bucurat de soare si de temperaturile ridicate din Bulgaria, cu toate ca scopul vacantei a fost de a face cat mai mult snowboard. Doctorii spun ca bronzul de munte, iarna, este cel mai sanatos, asa ca o baie de ultra-violete sanatoase nu strica. M-am intors cu forte proaspete din vacanta, mi-am reincarcat bateriile si abia astept sa ma reintalnesc cu telespectatorii Kanal D!”, a spus Bianca Ionita.

Pe Bianca Ionita o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 12.30, la pupitrul Stirilor Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate