Bianca Dragusanu nu vrea sa treaca o zi fara sa ne surprinda. Diva s-a impacat cu fostul sot, Victor Slav

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 16:20

Oare urmeaza a doua nunta pentru celebrul cuplu? Cad frunzele, se apropie inimile? Bianca Dragusanu afiseaza pe Facebook ca este intr-o relatie complicata.

In ultimul timp, insa, lucrurile par sa se fi clarificat. Roscata a reusit sa-i recastige increderea fostului ei sot, Victor Slav, si dupa o relatie tumultoasa, plina de certuri si despartiri, Bianca s-a hotarat!

Bianca si Victor Slav au petrecut cateva zile de vis, impreuna, la Londra! Au fost si la nunta unui prieten! Dupa atatea vesti spumoase venite din partea Biancai, ne asteptam si la o nunta.

Oare cum va arata a doua? Va fi la fel de spectaculoasa sau ne trezim cu ei casatoriti in secret, asa cum se poarta in ultimul timp? Cert este ca fanii ii admira impreuna, asta reiese si de pe pagina de socializare a Biancai Dragusanu. La ultima poza postata cu Victor a strans mii de aprecieri si comentarii admirative.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Bianca Dragusanu pare mai hotarata ca niciodata! Sa fie deja insarcinata? Planurile ei te duc cu gandul la acest

lucru.

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.