Bianca Dragusanu: "L-am sfatuit pe Adrian sa se impace cu Denisa Nechifor"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:04

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de trei ani.

Insa nu a fost totul doar lapte si miere, ci una cu suisuri si coborasuri. Au avut momente de pasiune, dar si clipe in care nu si-au mai vorbit. Potrivit Biancai, cel mai mult au stat despartiti trei luni de zile. Focoasa roscata nu si-a facut pe nimeni in aceasta perioada, dar "Printul" a fost vazut plecand cu cate o domnisoara din cluburile de fite. 

Cristina Cioran, cazatura de zile mari la ziua Adelinei Pestritu! Cum s-a intins blonda pe podea fara sa vrea

 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

In prezent au o relatie

frumoasa, lucrurile s-au mai asezat, iar Bianca Dragusanu are incredere in iubitul ei. Nu poate sa spuna cu exactitate daca vor ajunge in fata altarului. Mai mult, acest lucru nu i se pare un pas important intr-o relatie. Presa a speculat ca intre Bianca Dragusanu si Denisa Nechifor ar exista o rivalitate, insa, roscata a respins aceste zvonuri. A adaugat, totusi, ca vrea ca Adrian Cristea sa aiba o relatie cat mai apropiata cu fiica lui, aflata in custodia mamei, fotomodelul Denisa Nechifor.
Bianca a marturisit ca in perioada in care ea si Adrian Cristea erau despartiti, l-a incurajat pe fotbalist sa incerce o impacare cu Denisa pentru a da o sansa familiei lor.