Bianca Dragusanu are urgent nevoie de un ajutor. Cauta bona pentru micuta Sofia! "Part time de la 9.00 la 19.00, salariu avantajos"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 02 nov 2017, 09:15

Bianca Dragusanu este foarte fericita, implinita si...obosita.

Frumoasa blonda si-ar dori ca ziua sa aiba cateva zeci de ore in plus, pentru ca are un program foarte incarcat si nu prea mai are timp sa se odihneasca. Intre televiziune, atelier, contracte de imagine si, nu in ultimul rand, familie, somnul nu isi mai gaseste locul in existenta vedetei.

 

Bianca Dragusanu a muncit foarte mult si a reusit sa ajunga de la statutul de asistenta tv, la cel de prezentatoare, femeie de afaceri si promotor de branduri.

Nu a fost usor, a muncit foarte mult si continua sa lucreze asiduu pentru visurile pe care a reusit sa si le indeplineasca.

Ei bine, cariera nu este insa prioritatea numarul 1 a vedetei Kanal D, micuta Sofia fiind, dupa cum chiar ea a spus, sufletul ei si singura iubire adevarata.

Frumoasa blonda nu are insa cum sa stea de dimneata pana seara cu fetita, iar mama ei pleaca des la Deva, asa ca protagonista noastra are nevoie stringenta de un ajutor.

 

Citeste anuntul de angajare pe wowbiz.ro!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies