Bianca, dornica sa ingroape securea razboiului! Iata cum au reactionat fetele la decizia concurentei! "Nu stiu daca maine o sa fie la fel!" Ce crede Rafaela despre schimbarea brusca a Biancai!

In calitate de lider al casei fetelor, Bianca a decis sa fie ea, cea care ridica steagul alb, in semn de pace fata de colegele sale!

Bianca a decis sa ingroape securea razbiului si sa le ceara scuze fetelor pentru atitudinea pe care a avut-o inca de cand a revenit in casa "Puterea dragostei".

In calitate de lideri al casei fetelor, Bianca a actionat in consecinta, hotarand sa fie ea, prima care isi cere iertare si apoi fetele pe rand in functie de cat a gresit fiecare.

"Daca tot am chestia asta, s-o folosesc in sens bun pentru toata lumea! Si m-am gandit ca eu fiind liderul sa fiu prima care isi cere scuze fata de toata lumea si pe rand fiecare isi va cere scuze in functie de cum crede ca a gresit!", a spus Bianca.

Prima care a reactionat la spusele Biancai a fost Stefania, care a recunscut faptul ca a gresit fata de ea, inca de la revenirea ei in casa, atunci cand a intampinat-o cu afirmatii rautacioase. 

"Eu am gresit cand ai venit, am fost rautacioasa, cand am spus ca a inviat mortul si am fost rautacioasa si cand ne-ai dat dulciurile! Am spus ca sunt ieftine! Ai gresit pentru ca ai provocat tensiuni in toate casa!", a spus Stefania.

Pe de alta parte, Rafaela a simtit si ea nevoia sa intervina, afirmand ca se bucura de schimbarea atitudinii Biancai, desi a dat de inteles ca este inca usor sceptica. 

"Am fost uimita ca a bagat la cap tot ce i-am spus eu! Dar se pare ca usor, usor, tot o sa uite tot ce am vorbit! Nu stiu daca maine o sa fie la fel!", a spus Rafaela.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate