Bianca Comănici, declaraţii neaşteptate: "Îmi doream să mor fiindcă..."

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 dec 2020, 15:06
Bianca Comănici declaraţii neaşteptate
Sursa: Instagram

Bianca Comănici şi-a şcocat fanii cu declaraţiile neaşteptate pe care le-a făcut.

Bruneta a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din casa "Puterea Dragostei". Ea a câştigat susţinerea a mii de telespectatori care i-au urmat parcursul în emisiunea fenomen de la Kanal D. Bianca Comănici a câştigat două sezoane la rând trofeul "Puterea Dragostei"

Cu ce se ocupă Bianca Comănici, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" 

După emisiunea"Puterea Dragostei", Bianca Comănici a trecut la un alt nivel. Bruneta s-a alăturat echipei Kanal D, unde prezintă două emisiuni alături de jurnaliştii Cornelia Ionescu şi Alex Mihei.

Citeste si: Bianca Comanici, prezentatoare! Fosta concurentă de la "Puterea dragostei" a făcut dezvăluiri despre noul proiect

Bianca Comănici, declaraţii neaşteptate

Bruneta are un parcurs profesional ascendent, iar această reuşită a împărtăşit-o cu fanii. Ei bine, succesul vine şi cu provocări peste care trebuie să înveţi să treci. 

Bianca a postat de curând un videoclip emoţionant pe contul său de Tik Tok, unde de obicei îşi surprinde fanii cu clipuri amuzante.

Aceasta le-a povestit fanilor că a trecut printr-o perioada mai puţin plăcută, perioadă în care de multe ori şi-ar fi dorit să moară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubi. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam.

Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, este mesajul transmis de Bianca Comănici, într-un videoclip pe Tik Tok, potrivit wowbiz.ro.

Acum, Bianca Comănici se iubeşte pe sine şi a vrut să le transmită şi fanilor săi acest mesaj.

Bianca se întoarce la "Puterea Dragostei"

Spre surprinderea fanilor, Bianca a făcut marele anunţ.

Într-un vlog a dezvaluit că se va întoarce în emisunea care a facut-o cunoscută. Însă, se va întoace pentru o perioadă foarte scurtă, cel mai probabil ca invitată.

„O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză. Deci da, o să vin ca invitat”,  a dezvăluit Bianca Comănici

 

Citeste si: Bianca Comanici, scoasa din sarite de mesajul unei fane: "Da, vreau sa fiu grasa!"