Bianca, acuzata ca a incercat sa o desparta pe Berna de Philip! Care a fost replica ei

Bianca a fost acuzata de Andreea Oprica, una dintre rivalele ei, ca a incercat sa o desparta pe Berna de Philip.


In articol:

In replica, Bianca a spus ca Berna demult a dezvaluit ca il place pe Iancu.

Livian a spus ca Andreea Oprica i se pare schimbata de o saptamana si el pune aceasta presupusa schimbare pe seama faptului ca intre Oprica si Andy nu evolueaza lucrurile asa de repede cum si-ar fi imaginat ea.

Andreea Oprică, schimbată după întoarcerea lui Andy

În ultima perioadă, Andreea Oprică pare că și-a pierdut entuziasmul, iar mesajele pe care le postează pe instagram stârnesc îngrijorarea celor ce o urmăresc în online.

Cu toate că a recunoscut că revenirea lui Andy în emisiunea "Puterea Dragostei" a bucurat-o foarte mult, având în vedere că sunt foarte buni prieteni, în ultimele zile, Andreea Oprică nu a fost chiar în cea mai bună formă.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat mai multe mesaje prin care a dat semne că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere emoțional.

Andreea Oprică este o persoană directă, spune lucrurilor pe nume, iar temperamentul ei vulcanic a ieșit de multe ori în evidență în cadrul emisiunii. Se pare că toate aceste lucruri au afectat-o pe concurenta de la "Puterea Dragostei" care recunoaște că nu a avut întotdeauna un astfel de comportament și că ieșirile ei nervoase sunt doar rezultatul experiențelor trăite.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate