Beyonce de Romania e terorizata de Cristina, iubita lui Nicolae Guta! "M-a lasat fara gaze, Guta nu raspunde! O sa il dau din nou in judecata"

Madalina Dumitru este disperata! De cand s-a impacat cu Cristina, Nicolae Guta a uitat ca are o fetita si nu o mai ajuta pe Beyonce de Romania cu bani.

Vedeta sustine ca nu se mai descurca deloc cu facturile si primeste citatii pentru debransari. In plus, vedeta sustine ca actuala iubita a lui Guta nu il mai lasa sa o ajute cu bani sau sa vorbeasca macar cu Anais, fiica lui.

"Sunt foarte nervoasa! L-am sunat pe Guta ca sa vorbeasca cu fiica lui, nu e el mare tata cum se da la tv. Ma ajuta cu facturile si imi mai dadea 2-3 milioane pentru Anais. De cand s-a impacat cu Cristina, nu mai raspunde la telefon si nu ma mai ajuta cu nimic. Imi blocase numarul si mi l-am schimbat ca sa il sun sa vorbeasca Anais cu tatal ei. Cristina a inchis telefonul in nas. Asa face el cand se indragosteste, uita de copiii mici, de aia mari nu. Nu i-am cerut marea cu sarea, m-a lasat sa stau in casa lui, dar am clauza: nu pot sta cu niciun barbat aici. Guta mi-a zis ca eu nu mai am voie sa ma marit, dar el poate. Nici macar nu suna, nu a venit la botez, la turta, la ziua fetei.

O sa il dau din nou in judecata. Am peste 1.700 de lei restante la facturi. Am nevoie de haine pentru ca ea creste de la o luna la alta, dulciu pentru ca pofteste. Imi vine sa plang pentru ca vede in parc copii cu tati langa ei si vine si ma intreaba si pe mine de tati ei. Cand vede un barbat, e foarte rusinoasa. Mie imi este foarte greu cu banii, nu pot sa dau sume mari asa dintr-o data. Nu mai vreau sa aiba drepturi asupra fetei mele. Eu nu am din ce sa o cresc pentru ca acum 2 ani mi-a inchis toate portile. Ma chinui de 2 ani sa scot o piesa si la cantari nu am mai fost. Mi-au oprit gazele, nu merge nici centrala", a spus Beyonce de Romania pentru WOWbiz.Suparata foc si para pe Nicolae Guta, Madalina i-a scos putinele haine pe care le avea in dulap si le-a aruncat.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate