Betty Stoian, adevărul despre relația cu tatăl ei, Florin Salam! Fiica și soția manelistului au încins atmosfera la nuntă

Author: Alice Popescu

Betty Salam a facut ravagii la nunta lui Florin Salam

Sursa: Instagram

Florin Salam si aleasa lui, Roxana Dobre au facut nunta mare ca-n povesti la malul marii unde totul s-a tranformat intr-un adevarat spectacol.

Evenimentul lui Florin Salam cu Roxana Dobre a fost una de care se vă pomeni luni întregi de acum încolo căci totul, de la ținute, meniu și invitați, a fost desprins din poveștile în care nunțile țin trei zile și trei nopți.

Miresa a purtat o rochie creata de designerul Cristina Săvulescu, un colier de diamante și o coafura impecabila. Nici Florin Salam nu s-a lașat mai prejos, având un costum pe măsură bugetului, la fel și pantofii. Nu mai vorbim de tortul miresei care a fost unul regal, de-a dreptul cu mai multe etaje dpasind câțiva metri.

Citeste si: Andreea Mantea, detaliul ascuns de pe corp! Prezentatoarea TV îl vrea cu orice preț înlăturat: "Mi l-am făcut după un serial, Revenge!"

Betty Stoian, declaratii emotionante despre tatal ei 

Cu toate acestea, unul dintre cele mai hoț momente ale evenimentului a fost sărutul dintre Betty, fiica manelistului și mama ei vitrega, care a încins atmosfera. Daca mulți cârcoteau și aveau dubii în legătură cu relația dintre fiica lui Florin Salam și Roxana Dobre, gestul lor a fost că un răspuns mai mult decât evident. Și daca, mai presus de asta, cineva punea la îndoială relația dintre Florin Salam și fiica lui, Betty a oferit o declarație mai mult decât grăitoare: "Am cea mai buna relație cu tatăl meu.

Noi nu stam foarte mult împreună. Tatăl meu canta, pleacă mereu, e foarte ocupat. Noi nu am avut mult timp să ne cunoaștem unul pe celalalt. dar din fericire, noua, Dumnezeu, ne-a dat harul să ne înțelegem și să ne iubim așa cum ne iubim noi.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Betty Salam, mărturisiri tulburătoare despre momentul care a pus-o la grea încercare, când în presă a apărut știrea falsă despre decesul tatălui ei! „M-am speriat”

Betty Stoian: "Eu il divinizam"

Citeste si: Larisa și-a întrecut sora geamănă! Sărut exploziv cu Ionut în Camera Roșie. Gestul neașteptat făcut de concurentul din Casa Iubirii pentru sora lui Dori

Am avut parte de iubire necondiționată. Eu îl divinizam, făceam diferențe intre mama și tata. Eu eram cu tata. De când eram mica, așa eram. Mi-e rușine că am crescut, însă el tot mă vede mica. Eu mi-am dat seama că am devenit mama când mi-am văzut copilul scos din burta. Am avut sprijinul mătușii mele, nu știam să mă descurc. Acum, sunt foarte fericita, nu am avut bona, mă ajuta mătușă mea. Când devii părinte, vrei să faci totul pentru copilul tău," a dezvaluit Betty Stoian intr-un podcast pentru wownews.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies