Berguzar Korel, apariție spectaculoasă pe coperta unei renumite reviste! Iată cum arată îndrăgita actriță după ce a slăbit 20 de kg și a recurs la o schimbare radicală de look

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2023, 23:47
video Foto(4)

Berguzar Korel, în ipostaze uluitoare! Îndrăgita actriță a pozat pentru o renumită revistă din Turcia și a uimit pe toată lumea cu aspectul unei tinere de 20 de ani!

Berguzar Korel face parte din categoria de aur a celor mai talentate și apreciate actrițe din Turcia. Deși are doar 41 de ani, frumoasă actrița se mândrește cu o vastă activitate pe platourile de filmare și cu un palmares impresionant. De aproape trei ani această s-a mutat împreună cu familia ei în Londra, însă a promis fanilor ei că va reveni în țara natală ori de câte ori i se vor propune noi proiecte pe plan profesional pe care nu le va putea refuză.

În urmă cu câteva luni, Berguzar a acceptat oficial să joace într-un nou serial de excepție și pentru acest proiect a fost nevoită să se pregătească intens pentru a arată impecabil din punct de vedere fizic, pentru a se potrivi perfect cu personajul principal pe care urmează să îl interpreteze. Această a slăbit uluitor de mult și a ajuns să arate că la 20 de ani.

Berguzar Korel, în ipostaze uluitoare! Îndrăgita actriță a pozat pentru o renumită revistă din Turcia

Berguzar Korel s-a născut în anul 1982, în Istanbul, într-o familie de actori renumiți. Părinții săi, doi titani ai cinematografiei turcești, Hülya Darcan și Tanju Korel, i-au insuflat dragostea pentru actorie și astfel, Berguzar avea să le calce pe urme și să devină o actriță apreciată în Turcia și în străinătate. După absolvirea liceului, ambițioasa tânără a urmat Facultatea de Teatru în cadrul Universității de Stat din Istanbul.

În anul 1998, Berguzar Korel a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kırık Hayatlar, care i-a deschis calea către noi oportunități și astfel a ajuns să joace din ce în ce mai multe roluri în producții de amploare, care i-au adus mari succese și notorietate pe plan internațional. În 2009, Berguzar Korel s-a căsătorit cu renumitul actor Halit Ergenc și de atunci au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia.

Un an mai târziu, cei doi actori au devenit părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Ali. Chiar dacă își mai doreau copii la acea vreme, cei doi soți au decis să se dedice trup și suflet carierei și să lase planurile personale pe plan secundar.

Anul 2020 a fost unul extrem de fericit pentru Berguzar și Halit deoarece aceștia au devenit părinți pentru a două oară și s-au bucurat de venirea pe lume a unui băiețel și un an mai târziu au anunțat că vor deveni și părinții unei fetițe, așa cum își

doriseră de mult timp. Deși a trecut în ultimii ani prin multe transformări fizice din cauza celor două nașteri, Berguzar Korel a decis recent să recurgă la o schimbare uluitoare de look pentru a arată impecabil în noul ei proiect de televiziune în care va juca în Turcia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Berguzar Korel, schimbare spectaculoasă de look pentru noul ei proiect! Iată cum arată în prezent renumita actriță 

De curând, îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini spectaculoase în care și-a făcut apariția cu o silueta uluitoare având o alura a unei tinere adolescente. Berguzar le-a mărturisit fanilor ei că a slăbit 20 de kg și că se simte excelent. În urmă cu câteva zile, superbă actrița a pozat pentru coperta renumitei reviste Marie Claire și a uluit pe toate lumea cu apariția ei de senzație.

„În viața mea, a avea dreptate a fost întotdeauna mai important pentru mine decât a fi fericită. Dar acum, când le pun pe cele două în balanță, prefer să fiu fericită decât să am dreptate, iar acest lucru m-a făcut să mă simt foarte bine.” a declarat actrița pentru revista Marie Claire, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Celebra Berguzar Korel revine pe platourile de filmare! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs îndrăgita actriță pentru noul proiect

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.