Benone Sinulescu, decizie SOC dupa 60 de ani de cariera in muzica populara

Dupa 60 de ani in care a strans aproape 2 saci cu peruci de toate formele si culorile, Nea Beni a decis sa le dea foc.

Artistul recunoaste ca investitia in falsele podoabe capilare i-a scos ceva bani din buzunar. Tot el se consoleaza: pana la urma, nu conteaza cat de lung ai parul ci...cum canti! Au trecut vremurile cand la Tezaurul Folcloric aparea Benone Sinulescu. Era tanar, talentat si mangaia cu glasul sau sufletele celor care il urmareau de pe ecranul televizorului alb-negru.

Totusi, un lucru ii macina pe romani in acele vremuri, frizura lui nea Beni. In acele vremuri Nea Beni schimba perucile ca pe ciorapi, ca doar avea o colectie intreaga acasa. Cantaretul povesteste ca perucile erau nelipsite din bagajul sau. Inaintea fiecarui concert, dupa ce se imbraca in traditionalul costum popular, avea grija sa isi potriveasca si peruca.

Ajunsese la cateva zeci, de-a lungul anilor. Ba, unele erau atat de deteriorate incat purtatul lor era un adevarat chin. Si chinul a tinut pana intr-o zi, cand, dupa Revolutie, a decis sa se descopere in fata publicului care il iubea oricum si cu peruca, si fara peruca. Si, ca sa scape de cosmar a decis sa le bage pe foc. Si, uite-asa, cu capul mai luminat, nea Beni avea sa faca furori pe scena si sa fie admirat pentru curajul sau.

##VIDEO113522##

Desi are venerabila varsta de 77 de ani, Benone Sinulescu parca intinereste de la o zi la alta. S-a retras la tara si traieste cum ii place. Are o gradina frumoasa cu legume si condimente de tot felul in care isi pierde timpul cat e ziua de lunga.

Din gradina sa, nea Beni aduna cele mai bune ingrediente pentru cea mai buna supa, pe care o gateste chiar el, in fiecare duminica. Benone Sinulescu nu a renuntat de tot la Bucuresti. Are o casa si in capitala, dar tot la munte ii place cel mai mult. Aici, in gradina plina de tranfafiri isi incarca bateriile, spune el. Dincolo de toate, averea cea mai de pret a artistului ramane muzica.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate