“Be my Glamour Easter Bunny”. Afla cum poti sa aduci zambetul pe fata unor copii!

“Be my Glamour Easter Bunny”. Afla ce surpriza Gina Maican si Glamour Centre de Remodelare Corporala

Glamour Centre de Remodelare Corporala, impreuna cu Gina Maican, actrita dintr-un serial de televiziune vor demara, pe parcursul lunii aprilie a acestui an, o campanie de strangere de fonduri pentru o casa de copii din capitala.

“Be my Glamour Easter Bunny”, denumirea sub care se va desfasura campania, este menita sa aduca un zambet copiilor din centrul de plasament Pinocchio, in care se regasesc copii cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani. Aceasta se va desfasura in intervalul 5 - 30 aprilie.

 

In acest sens, Centrele Glamour de Remodelare Corporala vor amenaja, pe perioada campaniei, cutii Glamour Easter Bunny dedicate strangerii de fonduri care vor fi amplasate in cadrul Centrelor Glamour din Victoriei, in Centrul din Decebal, in cadrul Glamour Salon Expert, in cadrul studiourilor de bronzare Ergoline din zona Dorobanti si in cel din Decebal si in redactiile publicatiilor Femeia., Cosmopolitan si femina.ro, precum si in cadrul Bistro Paparazzi., partenerul Glamour in materie de evenimente. Campania este, de asemenea, sustinuta de Kanal D si de catre cunoscutul designer Cosmina Englizian.

Campania a fost gandita plecand de la premisa ca in spatele unui trup frumos modelat trebuie sa se ascunda si un suflet luminos, prin urmare, alegerea frumoasei actrite, Gina Maican, a venit ca o alegere fireasca, artista fiind de aceasta data un altfel de iepuras.

“Ne dorim de multa vreme sa sprijinim copiii cu probleme pentru ca, desi reprezentam un centru de remodelare corporala care pune accentul pe frumusetea exterioara, suntem convinse ca totul porneste din interior, iar copiii sunt cei care ne ajuta sa evidentiem intodeauna si frumusetea interioara".

Be my Glamour Easter Bunny” se va incheia cu vizita la centrul de plasament Pinocchio din sectorul 1 unde copiii se vor bucura de cadourile primite.

 

Glamour Centre de Remodelare Corporala este un lant de saloane dedicat remodelarii si ingrijirii corporale. Saloanele pun la dispozitia clientilor, atat a doamnelor, cat si a domnilor, o gama larga de proceduri specializate care sa ajute la redobandirea siluetei. Printre terapiile oferite de centre se regasesc: electrostimularea, masajul transdermic, ultrasunete, terapia vacuum, liposuctie virtuala prin cavitatie, Detox Feet Spa, masaje anticelulitice si de relaxare, impachetari, injectare cu botox, bronzare organica si multe alte terapii care vor fi recomandate in functie de necesitatile fiecarui organism.

Glamour are centre deschise atat in zona Victoriei, cat si in zona Decebal, unde sunteti asteptati cu promotii periodice si zambete sincere.

 

In fiecare zi de joi, Centrul Glamour din Victoriei ii asteapta pe domni la rasfat fiind o zi dedicata in intregime acestora.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate