Bătălia generațiilor la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Aseară, veteranul ediției a câștigat 6.100 de lei

,

Aseară, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cinci concurenți foarte bine pregătiți, din diferite domenii de activitate, cu diferite vârste, au intrat în cursa exercițiilor de vocabular.

“Războiul generațiilor” s-a lansat aseară în emisiunea moderată de Dan Negru, iar cel mai tânăr concurent, Andrei, elev, în vârstă de 18 ani, a pierdut în fața veteranului Cristi, pensionar, în vârstă de 70.

Citeste si: O pensionara a castigat aseara 9.100 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – cea mai mare suma obtinuta pana acum in acest quiz “Carmen, ai fost extraordinara!”

Bătălia generațiilor la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Aseară, veteranul ediției a câștigat 6.100 de lei

Parcursul lui Cristi a fost impecabil, concurentul și-a stăpânit emoțiile și a reușit o rundă excepțională, în universul cuvintelor și definițiilor enunțate de Dan Negru.

Am venit astăzi aici din respect și admirație pentru excepționala limba română, care are atâtea înțelesuri și sinonime. E senzațională, e cea mai tare din lume ”, a spus Cristi despre fascinanta limba română, înainte de startul jocului.

Citeste si: Orasenii au ales aseara “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Ultimele două cuvinte și definiții au fost puse sub presiunea uriașă a timpului, concurentului i-au mai rămas las dispoziție doar 10 secunde, însă stăpânirea de sine, cunoștințele de vocabular și concentrarea acestuia l-au ajutat să răspundă corect la acestea două întrebări, Cristi fiind declarat câștigătorul ediției, cu 6.100

de lei.

În această seară, de la 22:30, o nouă ediție plină de adrenalină va face deliciul telespectatorilor, cinci concurenți vor intra, din nou, în ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Informații vehiculate pe canalele rusești: Vladimir Putin a căzut pe scările reședinței sale

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies