Batalia cuplurilor revine la “Bravo, ai stil!” Cuplul Cristina Zloti & Alex, "pusi la zid" de catre jurati!

Care dintre cuplurile prezente astazi, la “Bravo, ai stil!”, vor obtine cele mai bune punctaje si cine va pica in , din punct de vedere stilistic, aflati in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D. 

Astazi, de la ora 23:00, o noua editie “Bravo, ai stil!” debuteaza, in forta, la Kanal D. Cele opt concurente ramase in competitie, in lupta pentru castigarea marelui premiu, vin insotite de catre partenerii lor de competitie, si fiecare dintre acestea isi doresc, mai mult ca oricand, sa cucereasca, ireversibil, juratii si telespectatorii, deopotriva.

Pentru ca jurizarea va fi “la pachet”, atat concurentele cat si partenerii acestora trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor juratilor.

Cuplul Cristina Zloti si Alex, pregatiti, din punct de vedere vestimentar, pentru o petrecere privata, asa cum suna povestea lor, pasesc increzatori la defilare. Ajunsi in fata juratilor, verdictele acestora nu intarzie sa apara.   

“Vezi ce-mi faci, Zlotisoaro! Nici nu pot sa ajung la Alex, pentru a-i comenta tinuta, pentru ca ma opresc la tine. Tu ai ceva, intr-adevar, de petrecere, dar nu neaparat privata, ci una de apartament. Ai ceva de salata Boeuf … cu pui! (…) Ce-i cu aceasta apocalipsa stilistica, vreau sa stiu?”, spune juratul Maurice Munteanu.

Care dintre cuplurile prezente astazi, la “Bravo, ai stil!”, vor obtine cele mai bune punctaje si cine va pica in <dizgratie>, din punct de vedere stilistic,  aflati in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D. 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate