Raluca Badulescu, reactie ferma la jurizarea unei concurente: "Tu nu stii atata moda!"

Ce spun ceilalti doi jurati, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, despre evolutia stilistica a Biancai, aflati in aceasta seara, la “Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, la Kanal D.

Invitata la “Balul florilor”, asa cum suna povestea tinutei pe care o prezinta in editia de astazi “Bravo, ai stil!”, concurenta Bianca trezeste mari controverse in randul colegelor de competitie, dar si in randul juratilor, in momentul prezentarii outfit-ului ales. Acuzata, in repetate randuri, de catre colegele sale, ca are o “armata” de stilisti care-i alcatuiesc tinutele, Bianca incearca sa spulbere banuielile ce planeaza asupra ei. Cand Nadina sare la “gatul” Biancai, spunandu-i ca tinuta prezentata azi nu este facuta de ea, atmosfera se precipita in platoul show-ului.

“Nadina, este vorba doar de putina documentare, putin curaj, putina munca, si putina imaginatie. Cam atat.”, ii transmite Bianca contracandidatei sale.

In fata juratilor, Bianca are parte de reactii ferme, transante, din partea acestora.

“Bianca, ne pui in niste situatii foarte delicate pentru ca, tu, concurenta care a intrat pe portile acestui concurs, la inceputul acestui sezon, nu stii <atata> moda si nu ai atata <sursa de inspiratie>, precum invoci tu, la fiecare aparitie. (…) Nu veni sa-mi spui ca te-ai inspirat din creatiile lui Jean Paul Gaultier, sau de la alt mare creator de moda (…) In momentul in care iti sunt <servite> aceste tinute, iti este servita si <poezia> de invatat. (…) De-asta pare ca tu stii ce faci! Tu nu stii atata moda!”, reactioneaza Raluca Badulescu.

Ce spun ceilalti doi jurati, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu, despre evolutia stilistica a Biancai, aflati in aceasta seara, la “Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate