Bataie cu pumnii si cu picioarele, surprinsa de o camera video. De la ce a pornit scandalul

Numai sofer sa nu fii intr-o zi cu trafic intens, din mijlocul saptamanii.

Avem dovada clara ca viata bate filmul. Protagonistii acestei scene nu sunt nici Jean Claude Van Damme, nici Arnold Schwartzeneger, dar se comporta mai ceva ca in peliculele de actiune: isi impart pumni, se imbrancesc, se lupta. Nici nu mai conteaza ce i-a scos din sarite, ei isi arata puterile si isi exprima clar, cu forta, punctul de vedere. Parca ar fi doi sportivi la un meci de judo.

Tanarul in  tricou alb pare ca e in inferioritate. Rivalul sau, in camasa mov si pantaloni maro, e mai inalt si profita de avantaj. In fata service-ului unde are loc meciul sunt cateva persoane, dar niciuna nu reactioneaza. Sa fie martorii atat de surprinsi de viteza cu care isi impart combatantiii pumnii si invectivele?

Cine stie daca vederea camerei de filmat sau rugamintile rivalului l-au induplecat pe tanarul in camasa mov sa-si elibereze adversarul? Odata scapat din stransoare, acesta capata curaj. Dupa un minut de argumente, cei doi par ca au stabilit egalitate la puncte. Se urca fiecare in masina lui si isi vede de drum. Ceea ce tocmai ati vazut s-ar fi putut repeta si intr-o alta situatie tentionata ,caci unde e trafic e loc si de blocaj si de strigate.

##VIDEO144091##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate