Bataie CA IN FILME! Mai multi oameni, loviti CU BESTIALITATE intr-un bar din judetul Brasov VIDEO

Bataie ca in vestul salbatic intr-un bar din judetul Brasov. O barmanita a fost lovita cu bestialitate de un barbat chiar sub privirile celorlalti clienti.

Dupa ce a terminat cu femeia scandalagiul nu s-a oprit si a inceput sa loveasca in stanga si in dreapta pe oricine ii statea in cale.

 

Intregul scandal a pornit dupa ce patru indivizi au intrat in local. Unul dintre ei, mai nervos, a cautat motiv de cearta si s-a luat de una dintre barmanite.

 

S-a indreptat spre femeia aflata in fata barului si a inceput sa o ia la intrebari. Nemultumit probabil de raspunsurile tinerei, barbatul o scuipa si apoi o trage de par trantind-o la pamant fara ca nimeni sa intervina.

 

Parca am asista la o  scena dintr-un film western. Este incredibil cum individul din imagini imparte pumni si picioare celor din jur fara ca nimeni sa-l opreasca.

 

Mai mult decat atat, un altul il ajuta sa-i loveasca pe cei aflati in bar. In scurt timp localul devine pustiu iar scandalul se muta afara.

 

Se pare ca scandalul ar fi pornit din cauza alegerilor. Batausii ar fi din tabara  unui candidat la primarie si ar fi cautat motiv sa se ia de sustinatorii altuia.

 

Dupa o astfel de bataie si urmarile au fost pe masura.Patru persoane au ajuns la spital si si-au scos certificate medico-legale, in timp ce agresorii au ajuns pe mana politistilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate