Bat clopote de nuntă în familia lui Corneliu Vadim Tudor! Fiica cea mare a regretatului politician se mărită cu un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani

,
Lidia Vadim Tudor
Lidia Vadim Tudor, se mărită!

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se pregăteşte de nuntă. Tânăra se iubeşte cu un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani.


In articol:

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fondatorului PRM, este pregătită să ducă relaţia cu iubitul ei la un alt nivel şi să se căsătorească.

Cu cine se căsătoreşte fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor 

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, se iubeşte cu un scriitor mai în vârstă cu 20 de ani. Sursele spun că fiica fostului politician este pregătită să îşi unească destinele cu iubitul ei, un scriitor în vârsta de 50 de ani.

Tânăra este o prezenţă foarte discretă, şi-a dorit ca totul să se întâmple în secret, fără ca presa să scrie despre asta și nici să nu apară imagini de la cel mai important eveniment din viaţa ei.

În urmă cu câţiva ani, Lidia Vadim Tudor a declarat că tatăl ei era foarte strict şi nu a îndrăznit niciodată să îi prezinte vreun iubit.

"Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii.

Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat", spunea Lidia în urmă cu câțiva ani.

Lidia Vadim Tudor îi calcă pe urme tatălui său în politică

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor a şocat recent cu o mărturisire făcută în mediul online. Tânăra de 29 de ani a anunțat că va intra în politică fiind deranjată că Ținutul Secuiesc își dorește autonomia. 

Lidia Vadim Tudor vrea să intre în politică

Fiica fostului senator şi lider al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a dezvăluit pe una dintre paginile sale de socializare că vrea să intre în politică, deşi în urmă cu câţiva ani a declarat că nu va urma niciodată acest drum.

Fata cea mare a regretatului om politic și scriitor a transmis că va înființa o nouă formațiune politică având în vedere că activitatea PMP este întreruptă în momentul de față din cauza proceselor interne, dar și juridice.

Citeste si: Vaduva lui Corneliu Vadim Tudor isi apara familia intr-un interviu in exclusivitate, sambata, la “Asta-i Romania!”

Lidia a decis să intre în politică, după ce Camera Deputaţilor a votat tăcit autonomia Ţinutului Secuiesc.Conform inițiativei legislative, limbile maghiară şi română ar urma să fie folosite în instituţiile publice de toți cetăţenii din zona respectivă. 

"Nu susțin și nu voi susține niciodată niciun om politic sau partid din România, în afară de o posibilă formațiune care să reflecte întocmai valorile pe care tatăl meu ni le-a insuflat tuturor și pentru care s-a luptat timp un

sfert de secol: integritatea teritorială a României, bunăstarea românilor, necesitatea dezvoltării noastre ca stat și ca popor prin propriile noastre forte și resurse – resurse de care să beneficieze românii, și nu străinii, care să aducă prosperitate românilor, și nu străinilor, care să îi pună pe români și România pe harta Europei ca stat independent, indivizibil și de sine stătător, nu colonia din prezent! 

Citeste si: Fiicele lui Vadim Tudor organizeaza a treia licitatie pentru a vinde bunurile de valoare care au apartinut tribunului!

Cum spuneam, o asemenea formațiune este nu numai necesară, ci poate chiar obligatorie, în contextul în care astăzi, când pe șestache aflăm că forul numit Camera Deputaților a votat autonomia Ținutului Secuiesc, «liderul opoziției» din România iese cu declarația pe care o vedeți pe ecran. Astăzi, la mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim va sta în coastă!" , a scris Lidia pe contul de Facebook, în urmă cu câteva luni.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ion Cristoiu: Iohannis a impus o atitudine de ură faţă de Biserică pentru a câştiga din electoratul USR PLUS

Guvernul trebuie să crească numărul testelor gratuite şi alte măsuri de control al cazurilor conform OMS Europa şi ECDC

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Mesajul sfasietor pe care Alexandra Macesanu l-a transmis parintilor: "Da, mamă, eu sunt!"

Bomba in cazul Caracal: Familia Macesanu la cutite cu avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. "Noaptea apara interlopii si ziua e plin de morala"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies