Barbatul cu doua sotii, traditii si suparari! Una dintre sotii a inceput sa comande, cealalta sa execute: "Imi place sa tin fraiele!"

George Chirila a ajuns cunoscut de o tara intreaga dupa ce povestea lui a devenit cunoscuta. Barbatul a starnit numeroase controverse cu povestea lui de viata si decizia de a se iubi cu doua surori, alaturi de care are si copii.

George Chirila a decis sa nu se mai barbiereasca si a explicat care este motivul.

Familia lui George Chirila sarbatoreste intr-un mod unic ziua de 1 Decembrie. Barbatul a marturisit ca ei planteza in fiecare an un pom si aseaza steaguri in pamant.
"Pentru noi 1 Decembrie inseamna o perioada. La mine incepe pe 24 Noiembie, pentru ca s-a nascut Petru, acasa, fara certificat de nastere. Noi marcam acest eveniment prin plantarea unui arbore, un nuc. Caldura e in om, in momentul in care o gasesti in tine niciodata nu-ti va mai fi frig. La fiecare sapte zile, noi mancam cum se va manca pe viitor, cat mai sanatos", a mai spus barbatul.

"Imi place sa tin fraiele. Eu tin legatura intre ei. Nicoleta e o femeie tare buna", a spus Mariana. "Cineva ar trebui sa tie si seful in casa pentru ca altfel e dezastru", a marturisit Nicoleta.
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate