Banul, “ochiul dracului”, astazi, 17:30, la “In cautarea adevarului”

,

Daniela Istrate este medic stomatolog, iar in ultimul timp petrece tot mai mult timp la locul de munca.

 

Isi lasa copilul in grija sotului, Tudor, care este de broker imobiliar, profesie cu venituri oscilante. Pentru ca Daniela aduce mai multi bani in casa decat el, Tudor si-a asumat, in cea mai mare masura, cresterea si educatia fetitei lor, Denisa, in varsta de sapte ani. Nu o data discutiile referitoare la timpul pe care Daniela nu-l aloca educatiei si cresterii copilului lor au fost la ordinea zilei insa, de fiecare data, femeia invoca problema banilor, mai exact faptul ca ea ofera bunastarea financiara a familiei.

 

Daniela, insa, ascunde secrete rusinoase. Femeia merge cu “atata” ardoare la munca si isi neglijeaza familia si datorita lui Andrei, medicul stomatolog alaturi de care lucreaza la cabinet. Cei doi medici impartasesc doua secrete, ambele avand ca numitor comun inselaciunea. 

 

Ce o impiedica pe Daniela sa acorde importanta cuvenita celor mai importante fiinte din viata ei si daca va avea aceasta curajul sa-si admita erorile, aflati astazi, de la 17:30, la “In cautarea adevarului”, emisiunea prezentata de Ernest.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cand “aschia nu sare departe de trunchi”! Povestea familiei Cristescu continua si astazi, la “In cautarea adevarului”, de la 17:30, la Kanal D!

Cele 12 universităţi de stat din Florida le ordonă studenților să se vaccineze

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Douazeci si sase de ani de casnicie aruncati pe Apa Sambetei! Nu ratati “In cautarea adevarului”, astazi, de la ora 17:30, la Kanal D!

Ernest: “Ne-am obisnuit sa purtam masti. Adevarul este singurul care ne elibereaza”! Din 14 ianuarie, “In cautarea adevarului”, de la 17:30, de luni pana vineri, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies