/ BALANȚĂ / Horoscop septembrie 2021. Cei născuți în zodia Balanță vor fi cuprinși de regrete

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 iul 2022, 22:00
Horoscopul lunii septembrie 2021 pentru Balanță
Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul lunii septembrie 2021 pentru zodia Balanță. Află ce îți rezervă astrele! Balanțele vor fi mai sensibile la început de toamnă.

Horoscopul lunii septembrie 2021 pentru zodia Balanță oferă câteva descrieri generale. Balanțele nu vor fi chiar în elementul lor, cel puțin la început de septembrie. Acești nativi ai zodiacului vor privi destul de mult în trecut și vor fi cuprinși de regrete. Starea lor de spirit se va îmbunătăți după jumătatea lunii, atunci când vor primi mai mult sprijin din partea celor dragi.

HOROSCOP Balanță septembrie 2021: DRAGOSTE

Balanțele nu vor avea un început de lună grozav din punct de vedere sentimental. Anumite lucruri din trecut îi vor frământa destul de mult pe acești nativi, vor avea regrete și se vor simți vinovați pentru felul în care au reacționat într-un anumit moment al vieții. Chiar dacă aceste regrete le vor da viața peste cap Balanțelor, în cele din urmă, toată această perioadă delicată le va fi de mare folos.

Balanțele vor învăța în septembrie să îi aprecieze mai mult pe cei din jur, astfel că relațiile cu apropiații se vor îmbunătăți simțitor. 

În a doua parte a lunii septembrie, Balanțele vor găsi puterea de a-și deschide sufletul și vor primi un mare ajutor din partea persoanelor apropiate. Chiar dacă emoțional vor începe luna cu stângul, Balanțele vor evolua din acest punct de vedere și vor căpăta acea maturitate care le-a cam lipsit în ultima perioadă.

Citeste si:// FECIOARĂ// Horoscop septembrie 2021. Nativii zodiei Fecioară vor evolua din punct de vedere profesional

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

HOROSCOP Balanță septembrie 2021: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă în plan emoțional lucrurile nu vor fi tocmai roz pentru Balanțe în septembrie, sectorul profesional este foarte bine aspectat.

Cei născuți în zodia Balanță pot accepta proiecte noi și care să le permită să facă lucruri pe care până acum nu au îndrăznit să le facă. Vor ieși la lumină și vor demonstra de ce sunt în stare, iar colaboratorii lor vor fi uimiți de rezultatele pe care le vor obține acești nativi. 

Balanțele vor câștiga banii destul de ușor în luna septembrie, vor avea noroc în plan financiar.

Cei care vor să înceapă o afacere sau să facă o investiție ar trebui să ceară sfatul unor persoane pricepute în domeniu. Pot afla lucruri noi care să le fie de mare ajutor.

HOROSCOP Balanță septembrie 2021: SĂNĂTATE

O problemă de sănătate ceva mai veche îi poate pune în dificultate pe nativii zodiei Balanță. Oricât de mult vor dori să o ignore, de această dată, Balanțele trebuie să își facă timp pentru sănătate, indiferent dacă programul le permite sau nu.

Deși sunt multe momente în care se încăpățânează să facă lucrurile altfel, de această dată, Balanțele vor avea nevoie de ajutor și ar trebui să îl accepte. 

Citeste si:// LEU// Horoscop septembrie 2021. Cei născuți în zodia Leu ar trebui să fie mai atenți la cheltuieli

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!