Bahmu si Prigoana, un cuplu GREU INCERCAT! Ce surprize le rezerva destinul? VIDEO

In platoul "Drept la tinta", dr. Cristian Andrei si astrologul Cristina Demetrescu au comentat cea mai controversata relatie din showbiz.

S-au certat, au divortat si s-au impacat de nenumarate ori! S-au casatorit de patru ori si sunt pe cale sa o ia din nou de la capat. Sa fie oare relatia dintre Bahmu si Prigoana mai puternica decat ne-am fi putut imagina? De fiecare data cand s-au despartit au jurat ca nu se vor mai impaca, insa au sfarsit unul in bratele celuilalt.

Dr. Cristian Andrei si astrologul Cristina Demetrescu au incercat sa explice de ce Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu se pot desprinde unul de celalalt. In opinia dr. Cristian Andrei, o femeie poate fi flexibila in ceea ce priveste deciziile ei. O mama nu traieste pentru sine, ci mai ales pentru copiii ei, asa se explica gestul Adrianei de a se impaca cu fostul ei sot, mai ales de dragul celor doi copii pe care cuplul ii are impreuna. Astrologul Cristina Demetrescu a concluzionat ca relatia lor este una de tip conflictual si i-a sfatuit pe cei doi sa nu mai aduca in discutie problem abanilor daca vor sa aiba o legatura armonioasa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate