Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 46

Ates pune in aplicare razbunarea impotriva familiei Atahan!

Ates isi pune in aplicare planul de razbunare impotriva familiei Atahan, insa toata furia sa se rasfrange asupra relatiei sale cu Bahar. Din umbra, Hulya actioneaza impotriva lui Ates, provocand despartirea acestuia de Bahar.

In vreme ce Ates ii marturisea lui Nedim despre planul sau de razbunare impotriva lui Mehmet Emir, Hulya afla intreaga strategie a acestuia, dar si despre folosirea lui Efsun drept instrument al razbunarii sale. Fara sa stea pe ganduri, aceasta realizeaza ca este momentul oportun sa isi puna in aplicare planul de razbunare impotriva lui Ates si ii dezvaluie lui Bahar secretul logodnicului ei.

Daramata de intrigile Hulyei, Bahar merge la Ates sa se convinga daca cele aflate sunt de fapt minciuni bine ticluite. Insa atitudinea lui Ates o socheaza pe Bahar, care ii inapoiaza inelul de logodna, spunandu-i raspicat ca nu il poate sprijini in demersurile sale de razbunare. Ultimele evenimente o transforma pe Hulya in cel mai agresiv dusman al lui Ates, iar tanarul realizeaza ca scandalul iscat va duce la distrugerea relatiei sale cu Bahar.

In acest timp, afacerile familiei Atahan se prabusesc, fiind afectate de scandaluri si de criza financiara. Mehmet Emir constata ca intreaga sa avere este in pericol din cauza datoriilor acumulate de companie si se vede nevoit sa vanda conacul familiei.

Pe de alta parte, Efsun merge la Nuran pentru a o informa despre nenorocirea abatuta asupra familiei Atahan, care se afla in pragul falimentului, dar si despre vanzarea conacului. Inspaimantata, Nuran ii cere cumnatei sale, Muccela sa o ajute sa scape de cadavrul lui Yusuf, ingropat in gradina conacului. Insa aceasta se va lovi de noi obstacole.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate