BACALAUREAT 2012: prima proba incepe luni, la ora 12. Vezi PROGRAMUL COMPLET

BACALAUREAT 2012: prima proba incepe luni, la ora 12. Vezi PROGRAMUL COMPLET

Prima proba a examenului national de bacalaureat, cea orala la limba si literatura romana, incepe luni la ora 12.00, intrucat salile de clasa trebuie pregatite dupa scrutinul electoral de duminica, a declarat Stelian Fedorca, secretar de stat in Ministerul Educatiei.

Anul trecut, proba orala de limba romana a inceput la ora 9.00.

 

Peste 330.000 de elevi au fost inscrisi, pana joi, la prima sesiune a examenului de bacalaureat, potrivit ministrului interimar al Educatiei, Liviu Pop.

 

Sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului de anul acesta incepe in 11-13 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

 

Examenul continua in 13-15 iunie cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, urmata in 18-22 iunie de evaluarea competentelor digitale si in 25 - 27 iunie de evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

 

Probele scrise incep in 2 iulie cu testul la limba si literatura romana.

 

Pentru 3 iulie este programata proba scrisa de limba si literatura materna, in 4 iulie va avea loc proba obligatorie a profilului, iar in 6 iulie candidatii vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii.

 

in 8 iulie vor fi afisate rezultatele, iar in 9 iulie, intre orele 8.00 si 12.00, vor fi depuse contestatiile.

 

In perioada 10 -12 iulie va avea loc solutionarea contestatiilor, iar in 13 iulie vor fi afisate rezultatelor finale.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate