BAC sesiunea speciala: cand se afiseaza rezultatele

Bacalaureat

BAC sesiunea speciala: calendarul integral. Programul complet si lista rezultatelor: cand se afiseaza notele.


In articol:

BAC sesiunea speciala - peste 140 de elevi sustin incepand de astazi sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat. Este vorba despre elevii absolventi ai claselor a XII-a care nu au putut sustine Bacalaureatul in prima sesiune.

Datorita numarului mic de candidati rezultatele finale ale acestei sesiuni de Bacalaureat vor fi afisate tot in aceasta saptamana. Iata calendarul complet si regulile dupa care se sustin probele.

BAC sesiunea speciala: calendar complet

Bacalaureat

Iata care este calendarul complet al acestei sesiuni speciale de Bacalaureat:

- luni, 6 iulie: proba scrisa la Limba si Literatura Romana

- marti, 7 iulie: proba scrisa obligatorie a profilului

- miercuri, 8 iulie: proba scrisa la alegere a profilului

- joi, 9 iulie: proba scrisa la Limba si Literatura Materna.

BAC sesiunea speciala: potrivit celor mai recente informatii oferite de Ministerul Educatiei Nationale, in 9 judete din tara nu se va organiza aceasta sesiune speciala. Aceste judete sunt Alba, Arad, Calarasi, Dambovita, Ilfov, Neamt, Salaj, Teleorman si Timis.

Cand se afiseaza rezultatele la sesiunea speciala a Bacalaureatului

Bacalaureat

Potrivit calendarului oficial, rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat vor fi afisate vineri, pana in ora 12:00. In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile, intre orele 14:00 si 19:00, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate duminica.

Pentru a fi declarat promovat, un elev trebuie sa obtina minimum nota 5 la fiecare proba in parte, iar media finala trebuie sa fie de cel putin 6. De asemenea, elevii trebuie sa obtina recunoasterea tuturor probelor de competente lingvistice si digitale.

BAC sesiunea speciala: reguli noi de desfasurare a examenului

Examenul de Bacalaureat din acest an se desfasoara dupa o serie de reguli speciale din cauza pandemiei. Astfel, fiecare elev va primi la intrarea si la iesirea din centrele de examen masti si dezinfectant. In plus, in salile de clasa elevii vor sta la o distanta de cel putin 2 metri unul fata de celalalt.

BAC sesiunea speciala: ca si in anii anteriori elevii nu pot intra in sali cu manuale, dictionare, notite sau orice mijloc electronic de comunicare sau care poate stoca informatii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies