BAC 2019. Elevi arestati si amenintari din partea profesorilor. Protest cu scandal

Este scandal la examenul de Bacalaureat din Franța, unde s-au semnalat mai multe fraude.Mai mulți elevi au fost arestați după ce au aflat înainte subiectele, iar un grup de profesori nemulțumiți de reformele lui Emmanuel Macron amenință că nu vor publica rezultatele examenului.

În Franța se desfășoară o anchetă de amploare după ce polițiștii au reținut 19 elevi care au obținut subiectele examenului la matematică la Bacalaureat înainte de susținerea probei, informează România TV. Șapte dintre elevi au fost eliberați iar 12 au rămas în arest după ce ar fi distribuit subiectele. Elevii se confruntă cu acuzații de fraudare a examenului.

Un grup de profesori refuză să publice rezultatele la BAC. Protest împotriva lui Macron

O situație și mai gravă se referă la un grup de profesori care amenință că nu vor publica rezultatele examenului la sfârșitul acestei săptămâni, în semn de protest față de reformele propuse de Emmanuel Macron.

bac 2019

Macron și echipa sa au promis că vor modifica sistemul de învățământ în așa fel încât să pună accent mai mult pe evaluarea continuă iar examenele finale să nu mai aibă o importanță atât de mare ca în prezent.

Citeste si: Cel mai bogat actor din Romania are avere de 1 MILION de EURO. Iata ce bunuri si proprietati detine, potrivit declaratiei de avere

Citeste si: CNAS, anunt important! S-a spus ca se reduc finantele pentru bolnavii si afectiuni cardiovasculare

Citeste si: Radu Mazăre, aniversat în penitenciar. Ce surpriza va avea fostul edil al Constantei

sursa: dcnews.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate