Azra află că nu poate păstra sarcina, iar acest lucru o afectează. Vizionează episodul 11 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Azra află că nu poate păstra sarcina, iar acest lucru o afectează.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 11 al serialului „Tablou de familie”?

Colpan și Erman îl ajută pe Yildirim să-l găsească pe fiul clientei lui, caz pentru care el a venit în oraș. Yildirim îi spune lui Colpan că nu își va ține promisiunea că pleacă, fiindcă o iubește pe Azra și nu vrea să o piardă din nou.

Colpan se bucură să audă asta. Nadim, soțul clientei lui Yildirim, este un tip periculos iar Colpan și Erman se găsesc în încurcătură atunci când Serhan, avocatul lui îi șantajează. El îi cere lui Colpan să se asocieze cu el iar lui Erman îi cere să îi trimită clienți bogați, amenințând că dacă nu vor face asta, îi va zice lui Nadim că l-au ajutat pe Yildirim. Colpan și Erman fac un plan împreună cu Ceylan pentru a scăpa de amenințările lui Serhan.

Yildirim află că sarcina lui Azra este cu risc. Medicul ei o sfătuiește să facă avort altfel riscă să își piardă viața. Yildirim îi spune să se gândească la ceilalți trei copii ai ei dar ea îi spune că dacă se va întâmpla ceva cu ea, vor rămâne în grija lui Sergen, care este un tată bun. Atunci Yildirim îi spune că el ar fi distrus dacă s-ar întâmpla ceva cu ea.

Citește și: Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată responsabil, dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor alături de soție și de fiul lor

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 11 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri.

Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor! “Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile“

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.