Azil de milioane, inchis!

Un centru de recuperare pentru batrani sta inchis si acum, la aproape un an de la finalizarea lucrarilor.

Nu pentru ca nu ar fi oameni doritori sa-si traiasca batranetile linistiti, ci din cauza birocratiei. Degeaba a taiat panglica ministrul Rovana Plumb, la banii pentru intretinerea unitatii.

Cu fast si taiere de panglica era acum un an inaugurat acest modern centru de recuperare pentru pensionari. Insasi Rovana Plumb, pe atunci ministrul Mediului participa la eveniment, impreuna cu primarul si un sobor de preoti.
Dar, „dupa ce s-a finalizat constructia se pare ca a aparut problema finantarii acestui centru.”, afirma Corina Nicola, purtator de cuvant  DGASPC Prahova.

Cu alte cuvinte, ne-am cumparat masina, dar nu avem bani de benzina. Oamenii din sat nici nu mai spera sa apuce sa se bucure de acest loc.

Cladirea este dotata cu aparate de fitness o bucatarie moderna si mai multe spatii pentru relaxare. Ba chiar, in caz de urgenta are si un buncar antiatomic.

Centrul este finalizat in proportie de 100%. Un singur lucru mai lipseste, insa. Ceea ce este cel mai important. Omul!
Poate ar trebui sa luam o lectie serioasa de la chinezi. Nu putine au fost cazurile cand in numai doua saptamani au fost in stare sa ridice cladiri de cel putin 30 de etaje in timp ce noi ne impiedicam in birocratie.

Costul total al investitiei de la Fantanele se ridica la aproape 5 milioane de lei iar promisiunile oficialilor sunt ca azilul modern va fi dat in folosinta cel mai devreme la inceputul anului viitor! Om trai si om vedea!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate