Aveti grija ce scrieti pe Facebook: iata ce a patit un barbat din Buzau care a injurat un politist! Amenda pe care a primit-o e uriasa

Un barbat din Intorsura Buzaului s-a trezit ca este bun de plata dupa ce a injurat un politist pe contul lui de Facebook.

Omul a avut o serie de reactii deplasate in momentul in care omul legii i-a sustras copilul din custodie in cursul anului trecut.

"Nu sa vi pe terenul meu abuziv si in mod fraudulos sa furi-sustragi cu forta pe copil minor bolnav din locuinta mea ma imbecilule si dobitocule care esti, penalistule", este unul dintre mesajele postate pe contul lui de Facebook.

"Penalisti, Criminali si mari infractori asta reprezinta la greu acesti boi mizerabili infecti – gasca – ceata infecta marsava nenorocita mafiota si interlopa", este un alt mesaj dintr-o serie lunga.

Spre surprinderea lui, barbatul a fost gasit vinovat pentru cele scrise pe Facebook, instanta considerand ca imaginea politistului a fost afectata. Acum el are de plata despagubiri in valoare de 15.000 de lei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate