Aveti curajul sa conduceti prin zona? Satul cu sase cimitire si niciun spital VIDEO

,
Aveti curajul sa conduceti prin zona? Satul cu sase cimitire si niciun spital VIDEO

"Bine ati venit" este urarea cu care fiecare sofer ete intampinat atunci cand intra intr-o localitate.

In Maramures insa soferii sunt atentionati despre faptul ca trebuie sa circule cu atentie si asta deoarece in localtate sunt 6 cimitire si niciun spital.

Nu este o gluma, intr-adevar localitatea are nu mai putin de 6 cimitire. Mari si multe la numar, o recunosc chiar si autoritaile, care sustin ca au facut haz de necaz cand s-au gandit la ce sa inscriptioneze pe placuta de bun venit.

Initiativa autoritatilor e laudabila: s-au gandit ca prin inscriptia cu pricina vor infrana pofta de adrenalina a soferilor votezomani. Asa sa fie oare? Nici vorba, spun localnicii.

Unii chiar calca pedala de acceleratie si mai tare. Asa or vrea, probabil, sa scape cat mai repede din satul cu pricina, de parca ar fi blestemat.

Preotul satului recunoaste ca nici lui nu ii este usor sa slujeasca in atatea cimitire, insa isi face timp sa treaca pe la fiecare, atunci cand este chemat.

Daca va intrebati de ce le trebuie atatea, de parca ar vrea sa bata vreun record, aflati ca satul e rasfirat pe mai multe dealuri, iar ca sa-si duca mortii pana in centrul localitatii, pentru unii oameni e mult prea departe. Am vrut sa vedem reactia soferilor. Ii sperie ori ba prezenta atator cimitire? Aflati raspunsul in materialul video atasat.

 

Citește și:

Cum poți verifica disponibilitatea numerelor auto preferențiale online

Situație CRITICĂ la Timișoara! Soluții de avarie pentru a face față cazurilor de bolnavi Covid-19: spitalul județean va avea o unitate modulară cu paturi ATI

Ce rețele de socializare mai există, în afară de Facebook

Care este rata de abandon școlar în România anului 2021

Pelerinaj cu 500 de persoane in Capitala, de Sf. Dumitrie cel Nou. Gabriela Firea a aprobat protocolul


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies