AVERTIZARE METEOROLOGICA: Precipitatii in toate regiunile tarii!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:51

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata o informare valabila in intervalulul duminica, ora 06:00 - luni, ora 12:00, potrivit carei se vor inregistra precipitatii in toate regiunile tarii. Ninsorile fiind asteptate la munte, in vest, in centru si nord.

Aria precipitatiilor in intervalul mentionat va cuprinde treptat, toate zonele tarii tarii incepand din sud-vest, arata informarea ANM.

Duminica se vor depune 10-15 centrimetri de zapada in Muntii Banatului si in zona Carpatilor Meridionali si incepand din noaptea de duminica spre luni, dar si in prima parte a zilei in zona Carpatilor Orientali. In vestul, centrul si nordul tarii vor fi ninsori, in general slabe.

 

Prognoza meteo ANM marți, 5 septembrie 2023 în țară: Vremea va fi instabilă în regiunile sudice și sud-estice

Va ploua in Dobrogea, Muntenia si in sudul Moldovei, iar pe arii restranse se vor cumula cantitati de apa de 15-20 de litri pe metru patrat.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!