AVERTIZARE METEO: Miercuri si joi vor fi NINSORI si vant puternic in toata tara

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:32

Meteorologii au avertizat ca incepand de miercuri dimineata si pana joi seara va ninge in toate judetele si se va depune strat de zapada indeosebi in sud-vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte, iar in regiunile estice si la munte va fi vant puternic.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, miercuri vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada in sud-vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte.

In Moldova, Muntenia si Dobrogea vor fi ploi, care in noaptea de miercuri spre joi se vor transforma in lapovita si ninsoare. Joi, 6 decembrie, va ninge in special in Moldova si in zona Carpatilor Orientali.


Totodata, vantul va prezenta intensificari mai ales in regiunile estice si la munte, cu viteze ce vor depasi local 60 de kilometri pe ora.

Avertizarea este valabila in toata tara, de miercuri, ora 6.00, pana joi la ora 18.00.

Sursa: Mediafax

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!