AVERTIZARE meteo: COD PORTOCALIU de ninsori si ploi! Iata ce zone sunt afectate

Author: B.M.
Actualizat: 06 oct 2017, 14:26

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ninsori si ploi, valabil intre 7 octombrie, ora 09:00 si 8 octombrie, ora 15:00.

In intervalul mentionat, in judetele Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Ilfov si Municipiul Bucuresti, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea ploile vor fi temporar abundente si se vor cumula cantitati de apa importante, in general intre 40 si 60 l/mp, iar pe arii restranse peste 80...90 l/mp.

Horoscop chinezesc pentru miercuri, 20 septembrie 2023: Intuiție excelentă și investiții profitabile pentru 3 zodii

Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi local 60 km/h, iar incepand din dupa-amiaza zilei de sambata (7 octombrie) in Dobrogea vantul va sufla tare, cu peste 80...90

km/h.

In Carpatii Meridionali si de Curbura, in special la peste 1600 m altitudine, ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zapada si, mai ales pe creste, va fi viscol.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!