Avertisment pentru milioane de romani: cei nascuti inainte de 90 trebuie sa isi faca analizele de urgenta

Avertisment extrem de grav al medicilor pentru acești români. Trebuie neapărat să facă aceste analize. Riscă boli extrem de grave.


In articol:

Avertisment pentru cei născuți înainte de 90: Trebuie să vă faceți anlizele! Ce au descoperit medicii

Milioane de români sunt în pericol. Avem parte de un avertisment fără precedent al medicilor. Este obligatoriu să facem aceste aceste tipuri de analize. Suntem predispuși la boli extrem de grave.

Avertisment extrem de grav al medicilor pentru acești români. Trebuie neapărat să facă aceste analize. Riscă boli extrem de grave.

Analize obligatorii pentru milioane de români

Milioane de români sunt obligați să facă aceste analize. Dacă te-ai născut înainte de 1990 trebuie să mergi de urgență la medic. Este obligatoriu să vezi dacă ai aceste probleme medicale. Ne referim la Hepatită B, Hepatită C şi HIV care sunt trei maladii care sperie mapamondul.

Citeste si: Anunț fulger de la OMS! Ăsta este adevărul despre coronavirus. Acum totul e clar - capital.ro

Citeste si: Alerta medicala: difteria a devenit o amenintare pentru Romania. SNMF solicită oficial lansarea de urgenţă a unui program naţional pentru vaccinare

Citeste si: Durere de stomac – cauze si tratament: ce afectiuni grave pot ascunde durerile de stomac

Medicii atrag atenţia celor născuţi înainte de 1990 că trebuie să se testeze, pentru a vedea dacă nu cumva sunt victime ale sistemului de până în 1989. Înainte de Revoluție, acele de la seringă erau ţinute în alcool sanitar şi aşa se credea că nu transmit nimic!

Primii care ar trebui să meargă la medic pentru a se testa pentru Hepatită B, Hepatită C şi HIV sunt cei care au suferit transfuzii înainte de 1990. Dar şi restul românilor născuţi în epoca comunistă.

sursa: capital.ro

Citeste si: Traditii de Ignat. Care sunt obiceiurile romanilor la taierea porcului

Citeste si: Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Zece orase unde Craciunul e de basm

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies