Aventura dupa finala! Alex, Roxana, Ionut, Vladimir si Stefan si-au facut de cap in Las Terrenas! Iata cum si-au petrecut prima zi de libertate in Republica Dominicana!

Ultimii concurenti ramasi in Republica Dominicana au profitat din plin de prima zi de libertate si au petrecut-o asa cum si-au dorit.

Dupa incheierea aventurii Exatlon, ultimii concurenti ramasi in Republica Dominicana, Roxana, Alex, Vladimir, Stefan si Ionut s-au bucurat de prima zi de libertate in Las Terrenas, locatia in care au stat cinci luni, dar pe care au reusit sa o vada doar fugitiv din microbuz, ori de cate ori treceau spre arena.
"De fiecare data cand treceam spre arena, pe aici, din masina, cu geamurile inchise, fiindca nu aveam voie sa le deschidem, ma gandeam ca o sa vina ziua in care o sa vad ce se intampla aici!", a spus Vladimir Draghia.


Pe de alta parte, Roxana a plecat la plimbare cu gandul la cumparaturi pentru a le achizitiona cateva daruri celor dragi care o asteptau nerabdatori acasa, in tara.
"Dupa atata timp in Republica Dominicana nu pot sa ma duc fara suveniruri, magnetei pentru toti de acasa, pentru prieteni, pentru colegele mele de la sala, iar sotului m-am gandit sa ii iau niste trabucuri!", a spus Roxana.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate