Avea doar 18 ani si un viitor stralucit, dar a murit in somn lasand lacrimi amare pe obrajii celor care au iubit-o

Sandra, o eleva olimpica din judetul Constanta, a pus durerile din piept pe seama stresului examenelor finale, in prag de bacalaureat.

Rezultatele necropsiei au scos la iveala o boala de inima din ce in c. mai des intilnita la tineri, numita miocardita.
Acum, cu vocea tremuranda si cu lacrimi in ochi, bunicul Sandrei - batran si bolnav, plange la capataiul nepoatei preferate. Fata plecase din casa parinteasca din Lipnita si locuia cu chirie la Constanta, unde era eleva stralucita a Colegiului National Pedagogic Constantin Bratescu.

Era olimpica la istorie si visa sa-i calce pe urmele mamei si sa devina profesor de limba romana. Oboseala si emotiile nu au facut-o pe Sandra sa ia un moment de repaus. Desi saptamana trecuta se simtea epuizata, a pus starea de rau pe seama stresului de dinaintea bacalaureatului.

Dupa o zi incarcata de luni, in care a excelat la ora de istorie, Sandra a ajuns acasa si a adormit. Ultima suflare si-a dat-o in somn. Primele rezultate ale necropsiei au scos la iveala faptul ca tanara de numai 18 ani suferea de miocardita, o boala a inimii care, netratata, poate fi fatala. Este o afectiune de care sufera din ce in ce mai multi tineri si ale carei simptome pot fi confundate cu o raceala.

Sandra va fi inmormantata maine, in satul Lipnita iar pe ultimul drum o vor conduce rudele apropiate, colegii dar si dascalii pentru care fata va ramane intotdeauna un model de eminenta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate