Audiente de top pentru Kanal D. “Cash Taxi” a pozitionat statia pe locul doi, atat la nivel National, cat si pe targetul Comercial

Cea de-a treia editie a show-ului “Cash Taxi” a clasat ieri Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat la nivelul intregii tari, cat si la nivelul populatiei de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Emisiunea prezentata de Catalin Cazacu a fost ieri, pe intreaga durata de difuzare, pe locul doi, inregistrand peste 600.000 de telespectatori pe minut, in medie, la nivelul National.
Ieri, 1 august, in intervalul orar 22:30 – 23:35, Kanal D a inregistrat 3,1% rating si 10,7% cota de piata, pe targetul Comercial, si 3,6% rating si 10,6% cota de piata, pe segmentul de public National. O medie de peste o jumatate de milion de romani au urmarit aseara show-ul “Cash Taxi”. In minutul de aur, atins la 22:30, in fata micilor ecrane, la Kanal D, urmareau cu sufletul la gura cele mai interesante curse de taxi aproape un milion de fani (941.000).


Source: Kantar Media Romania
Date: 01.08.2018

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate