Au vrut sa se transforme in DIVE insa au ajuns sa fie adevarati MUTANTII! Iata cele mai SOCANTE 8 TRANSFORMARI FOTO

Au vrut sa se transforme in DIVE insa au ajuns sa fie adevarati MONSTRI! Iata cele mai SOCANTE 8 TRANSFORMARI FOTO

In general, oamenii apeleaza la operatii estetice doar in caz de stricta necesitate sau daca vor sa-si corecteze o anumita parte a corpului de care sunt nemultumiti.

Rezultatele sunt de cele mai multe ori bune, insa unii oameni ajung sa fie pur si simplu mutilati, cu sau fara voia lor. Iata mai jos cele mai socante 8 transformari.

 

1. Femeia cu cele mai mari implanturi din Europa


O femeie a cheltuit aproximativ 15.000 de dolari pe implanturi in fund si solduri si spune ca este extrem de incantata de rezultate.

 

Uitandu-ne insa la poze nu putem fi de aceeasi parere.

 

3. Barbatul care a luat 15 cm in inaltime dupa o serie de operatii dureroase


 

In anul 1996, Brian Zembic a avut o discutie ipotetica cu Jobo, cel mai bun prieten de-al lui, legat de ce ar fi in stare sa faca pentru 100.000 de dolari.

 

Mai in gluma, mai in serios, amandoi au ajuns atunci in punctul in care au spus ca ar fi in stare sa poarte o pereche de sani timp de 1 an pentru aceasta suma.

 

Doar ca, in urmatorul an, Brian a pierdut o suma importanta de bani la bursa. Nemaiavand bani, s-a dus la prietenul lui si a pus pariul in practica.

 

Barbatul si-a pus silicoane pe care le-a purtat timp de un an, dupa care a incasat banii. Mai ciudat este ca el a ales sa-si pastreze sanii chiar si dupa ce nu mai era obligat sa faca acest lucru. Spune ca, de cand ii are, interesul femeilor pentru el a crescut.

 

Barbatul sustine ca va renunta la ei doar daca fiica sa va avea de suferit din cauza lor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate