Au murit intr-o bomba biologica, din cauza infectiilor intraspitalicesti. Declaratiile socante pe care le-a facut unul dintre medicii de la Spitalul de Arsi

Declaratiile socante ale unui medic din Spitalul de Arsi, conform blogului jurnalistului Catalin Tolontan, au scos la iveala multe semne de intrebare.

In urma cu o luna, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, declara public ca spitalele au toate conditiile necesare penrtru a trata victimele incendiului de la Colectiv.

Astazi, insa, au aparut declaratii halucinante:„Tinerii au murit intr-o bomba biologica, din cauza infectiilor intraspitalicesti.”
Medicul care si-a pastrat anonimatul si ar fi declarat aceste lucruri, lucreaza la Spitalul de Arsi si are o vechime de aproape 17 ani in operatii cu mari arsi.

A trebuit sa apara o declaratie sub anonimat pe internet pentru ca medicii sa-si faca astazi curaj sa vorbeasca!
Medicii de la Spitalul de Arsi sustin ca pericolul de contaminare exista si in spitalele din strainatate doar ca procentajul poate fi mai mic datorita conditiilor mai bune. Referitor la factorul decisiv in privinta celor 3 tineri decedati in urma infectiei sunt, insa, rezervati.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate