AU INNEBUNIT barbatii! TOP 5 cei mai apetisanti sani de la Hollywood VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:16

Lady Gaga stie cel mai bine cum sa isi socheze fanii! Chiar si in afara scenei artista face lucruri nebunesti. In Rio de Janeiro, Gaga a iesit pe balcon sa isi salute fanii, imbracata doar in bikini! Imediat ce a constientizat ca e topless si-a acoperit sanii cu ce avea mai la indemana: un pepene!

Pentru ca n-am putut distinge mai bine cum arata sanii nonconformistei artiste, ii acordam doar locul 5 in topul curajoaselor care isi expun sanii, in vazul tuturor!

 

Va prezentam acum cateva poze, care raman istorie. Asa aratau sanii Angelinei Jolie, inainte de dubla masectomie. In vara lui 2008, frumoasa Angi a oferit un cadru de vis paparazzilor, atunci cand si-a schimbat bluza pe un balcon, in Franta.

 

In plus, sanii ei au mai putut fi admirati intr-o sedinta foto in care actrita era dezmierdata de un cal alb. Din pacate, sanii aceia nu mai exista decat in poze si pe locul 4 in topul nostru!

 

Bronzul il primeste Heidi Klum. Mamă a nu 1, nu 2, ci a patru copii, fosta sotie a lui Seal arata bestial la cei 40 de ani ai sai! Constienta de atuurile fizice, Heidi isi expune cu lejeritate corpul.

Pe o plaja din Saint Bart’s, diva a stat la soare doar cu bikini pe ea! Perechea de sani fermi ocupa locul 3 in topul vedetelor care adora sa faca topless!

 

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O iubim la nebunie pe Kate Moss si de asta ii acordam locul secund. Aproape in fiecare an super modelul este surprins la plaja facand topless.

Se vede ca ii place la nebunie sa isi expuna corpul, caci in timpul vacantelor, Kate nu se sfieste sa le arate sanii paparaziilor si o face gratis!

 

Fotografiile demonstreaza ca blondina se simte in largul ei cand e cu sfarcurile in vant! Pai daca arati perfect, te simti perfect. 

 

Pe locul 1 am clasat-o cu multa sustinere pe Uma Thurman! Pozele cu ea la plaja, in acei chiloti supra-dimensionati, ne-au facut pur si simplu seara mai frumoasa.

 

Ne place la nebunie corpul actritei, iar la capitolul bust nu sta rau deloc, asta chiar daca sanii au ceva probleme cu fermitatea. Natura ni se pare ca a fost chiar generoasa cu Uma asa ca e de inteles ca s-a lasat fotografiata de paparazzi si in costumul Evei. Ce sa mai, e de aur!