Au fost prinsi hotii care au furat 100 000 euro dintr-o casa de schimb valutar VIDEO

Au fost prinsi hotii care au furat 100 000 euro dintr-o casa de schimb valutar VIDEO

Au crezut ca au dat lovitura vietii lor, dar au fost prinsi cand nici nu se asteptau. Barbatul si femeia banuiti ca s-au dat drept inspectori ai Garzii Financiare luand 100 000 euro dintr-o casa de schimb valutar sunt in custodia anchetatorilor. Femeia a fost prinsa azi noapte, iar la scurt timp barbatul s-a predat.

Politistii au reusit sa-l prinda pe unul dintre suspectii de jaf de la casa de schimb valutar din Capitala. "Momentan avem in sectie o persoana suspecta care este femeie. In functie de probatoriul pe care il vom administra vom face o retinere de 24 de ore si va fi prezentata Parchetului de pe langa Tribunalului Bucuresti", au declarat acestia.

In timp ce femeia a fosta audiata mai bine de noua ore, la scurt timp, a ajuns si barbatul la politie. Numai ca, surpriza, suspectul pretinde ca nu ar fi luat nici un ban. Chiar daca barbatul neaga ca ar fi furat cei 100 000 euro de la casa de schimb valutar, anchetatorii nu sunt de aceeasi parere.

Marti, in jurul pranzului, cei doi au intrat intr-o casa de schimb valutar si s-ar fi dat drept comisari ai Garzii Financiare. I-au cerut administratorului societatii sa prezinte actele la control impreuna cu toti banii pe care ii avea la casierie. Dupa ce au intocmit un proces verbal, cei doi au disparut cu 100 000 euro. Ghinionul lor s-a numit camera de supraveghere care a surprins intreaga scena. Cei doi risca 15 ani de puscarie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate