Au bagat-o imediat in sala de nasteri si i-au facut operatia de cezariana, insa au constatat cu stupoare ca bebelusul nu mai e. Medicii au fost de-a dreptul socati cand au vazut ce se intamplase cu el si unde se afla la nici 2 minute de cand incepusera

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:24

Medicii de la un spital din Anglia au fost intr-un continuu soc dupa ce au incercat sa faca unei femei o operatie de cezariana.

Cand i-au facut operatia, doctorii si-au dat seama ca nu este nici urma de copil. Se pare ca femeia, pe nume, Amber Hughes o nascuse deja pe Olly pe cale naturala in acelasi timp in care medicii ii faceau operatia de cezariana.

Medicilor nu le-a venit sa creada cand au auzit tipetele copilului din cearceafuri cateva minute mai tarziu. "A fost ingrozitor", a spus femeia. "Asteptam cu nerabdare ca sa imi puna bebelusul langa mine, insa am vazut cum medicii se agita pe langa mine."



Proaspata mamica intrase in travaliu de 36 de ore, iar medicii ii facusera operatia de cezariana. De asemenea, ei se temeau sa nu aiba vreo infectie de aceea i-au sugerat ca cel mai bine e sa nasca prin cezariana dupa ce pe restul de trei i-a adus pe lume pe cale naturala. Pentru ca nu s-a nascut la termen, fetita si mamica au mai stat inca 5 saptamani in spital.
Acum, este sanatoasa si creste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!