Au apărut primele imagini cu părinții lui Ion Șmecherul! Sunt foarte îndurerați după pierderea fiului lor

,
Ion Șmecherul

Primele imagini cu părinții lui Ion Șmecherul! Tristețea e mai mare ca niciodată după pierderea fiului lor

Ion Șmecherul, ciobanul care a devenit viral după ce a apărut în videoclipurile lui Culiță și Iancu Sterp, s-a stins din viață zilele trecut la doar 34 de ani, din cauza consumului excesiv de alcool.


In articol:

Ion Şmecherul a murit din cauza consumului excesiv de alcool la doar 34 de ani, de Ziua Naţională a României.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu cand ești dependent.

El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp, pe Facebook.

Primele imagini cu părinții lui Ion Șmecherul! Tristețea e mai mare ca niciodată după pierderea fiului lor

Ion Smecheru

Părinții lui Ion Șmecherul

[Sursa foto: Captură TikTok]
Ion Smecheru

Părinții lui Ion Șmecherul

[Sursa foto: Captură TikTok]

În urmă cu trei zile, zeci de persoane au venit la priveghiul lui Ion Șmecherul pentru a-i duce un ultim omagiu. Culiţă Sterp a fost şi el prezent la priveghi şi a filmat câteva momente emoţionante pe care le-a postat, apoi, pe TikTok.

Citeste si: Geta Sterp, lacrimi de durere după moartea lui Ion Smecheru! Care era, de fapt, povestea de viață a bărbatului ajutat de familia Sterp

Culiţă şi Iancu Sterp îi construiseră o casă îndrăgitului ciorban. Din nefericire, aceasta a fost finalizată în urmă cu mai puţin de o lună, astfel că Ion nu a apucat să se bucure prea mult de ea.

Frații Culiță se atașaseră de Ion Șmecherul și au avut grijă să-i ofere o viață mai decentă. Din nefericire, aceștia au eșuat în a-l convinge să renunţe la alcool.

Citeste si: Care era numele real al lui Ion Șmecherul, apropiat al familiei Sterp. Celebrul cioban de pe internet a murit din cauza băuturii

„Am terminat și dormitorul, i-am făcut dormitor de rege”, spunea Iancu Sterp într-un vlog postat pe Youtube.

Ion Șmecherul s-a bucurat enorm că avea propria lui casă și că putea, în sfârșit, să locuiască alături de partenera lui de viață.

„Dimineață iau concediu și la prima oră fac un grătar. Îmi aduc stația aici. Eu o să dorm aici cu nevasta mea. Păstrez curățenia, totul în regulă. Poate îmi iau concediu o lună jumate”, spunea Ion Șmecherul.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult''

Dr. Adrian Marinescu: 'Acest val va fi ultima strigare'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Care era numele real al lui Ion Șmecherul, apropiat al familiei Sterp. Celebrul cioban de pe internet a murit din cauza băuturii

Geta Sterp, lacrimi de durere după moartea lui Ion Smecheru! Care era, de fapt, povestea de viață a bărbatului ajutat de familia Sterp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies