Asyie, salvată în ultimul moment de Omer. Vezi online live episodul 44 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Bianca Hriscu

Asyie, la un pas de moarte 

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 44 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Noi evenimente dramatice se vor desfășura

în episodul 44 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Asyie va fi la un pas de moarte și doar intervenția lui Omer va reuși să îi salveze viața.

Ce se va întâmpla în episodul 44 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Un incendiu puternic îi va pune viața în pericol frumoasei Asyie. Din cauza fumului gros, tânăra va fi găsită aproape inconștientă de fratele ei, Omer.

Acesta va reuși să o salveze în ultimul moment, reușind să o scoată din casa cuprinsă de flăcări și să alerteze autoritățile. Ambulanța o va prelua rapid pe Asyie și va încerca să o stabilizeze pe aceasta, alături fiindu-i Şengül, mătușa ei.

După ce de-a lungul timpului a făcut mai multe înțelegeri cu maleficul Akif Atakul, multe dintre ele chiar împotriva nepoților ei, Şengül va reuși să îi stârnească acestuia furia.

Bărbatul își va face apariția la ușa femeii și o va amenința pe aceasta cu moartea. 

„Te omor!”, îi va spune Akif Atakul lui Şengül. 

Știind de ce a fost în stare Akif Atakul în trecut, Şengül va lua în serios amenințarea acestuia și va încerca să îl împiedice să intre în locuința ei. Dacă va reuși femeia să scape de furia lui Akif, care va fi starea

de sănătate a lui Asyie, dar și ce noi evenimente dramatice se vor petrece în viața fraților Eren poți vedea în episodul 44 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Acesta este ultimul episod care va fi difuzat în această săptămână.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Citește și: Şengül din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de cel mai râvnit actor de la Hollywood! Iată cu cine s-a fotografiat carismatica Fadik Sevin Atasoy și ce anume o leagă de celebrul actor!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” prezintă povestea a patru frați care rămân orfani și care au de înfruntat tot felul de situații dificile. Lucrurile se complică și mai mult pentru cei patru în momentul în care fratele mai mare, Kadir, își pierde viața, cei trei frați mai mici simțindu-se lăsați de izbeliște, fără niciun sprijin. Din distribuția serialului „Totul pentru familia mea”, care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, fac parte actori de seamă din cinematografia turcă, dar și actori aflați la început de drum. 

Vezi online live episodul 72 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer ajunge de urgență la spital după ce își pierde cunoștința, iar Gonul dă foc rulotei lui Șengul fără să știe că Akif doarme în ea

Serialul se bucură de un real succes și i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D, fiecare episod fiind așteptat cu nerăbdare. 

Episoadele serialului „Totul pentru familia mea” pot fi urmărite atât la TV, cât și online, subtitrate în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să le vadă de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie doar să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.   Serialul este difuzat de patru ori pe săptămână, în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. 

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea a întâmpinat noul an cu o decizie neașteptată! Celebrul actor Cüneyt Mete a dezvăluit ce va face anul acesta pentru a se menține în formă, după problemele de sănătate suferite!

 


Cu lacrimi în ochi, îndrăgita artistă Matilda Pascal Cojocărița a făcut destăinuiri tulburătoare, la 40 de întrebări, despre reproșurile dureroase ale fiului ei pentru că i-a dus dorul în perioada copilăriei lui.